Posted in: Air Jordan

Air Jordan res pašejo k vsakemu oblačilu

Nekaj časa nazaj sem za rojstni dan dobila čevlje Air Jordan. Nad to, odločitvijo sem bila definitivno zelo presenečena, saj nisem vedela, zakaj so mi vzeli ravno ti čevlje. Za te čevlje se je odločil moj brat in je predlagal seveda celotni družini, da mi jih skupaj kupijo. Bratu sem morala vprašati, zakaj si je izbral ravno te Air Jordan čevlje? Rekel mi je, da gre za res zelo dobre čevlje in da pašejo k čisto vsakemu oblačilu.

Rekel mi je da me je že velikokrat videl, kako nisem imela pojma, kaj bi obula, saj sem imela zelo različna oblačila na sebi. Ve tudi to, da res ne maram čevljev oziroma ne maram kupovati čevljev, ker nikoli ne vem kaj vzeti. Ravno, zato se je moj brat odločil, da mi bo kupil ravno te Air Jordan čevlje, saj je vedel, da mi bodo všeč in da mi bodo pasali na čisto vse obleke.

Air Jordan res pašejo k vsakemu oblačilu

Takoj ko sem jih pogledala, mi namreč niso bili čisto všeč, potem pa sem jih seveda obula in sem videla, da so zelo udobni čevlji. Bila sem pozitivno presenečena in res so mi bili všeč. Rekla sem, da jih bom preizkusila tako, da bom cel teden nosila zelo različna oblačila in tako bom videla, če res pašejo vsepovsod. Te Air Jordan čevlji so bili res nekaj posebnega, saj sem proti koncu tedna opazila, da res pašejo vsepovsod in bili so mi res zelo všeč. Bratu sem se še enkrat zahvalila in seveda sem se zahvalila tudi celotni družini, ki je prispevala k temu darilu. Vem da te čevlji niso najbolj ugodni in ravno zato sem jim bila zelo hvaležna. Brat mi je rekel da takih Air Jordan čevljev jaz nikoli ne bi gledala, saj so bili dragi in res je imel prav. Brat je imel dovolj denarja, a je vseeno želel vključiti tudi družino in prav je imel.

Back to Top